Informatii livrare

Transport gratuit pentru comenzi >5000 lei. 

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 5000 lei transportul este gratuit . Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Urgent Cargus sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus).

Transport la pret redus pentru comenzi cuprinse intre 1 leu si 5000 lei. 

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1 leu transportul este la pret redus (25 ron cu TVA). Pretul de livrare va fi afisat la finalizarea comenzii in mometul in care se introduc judetul si localitatea exacta. Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Urgent Cargus sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus).

  1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.
  2. Livrarile se vor efectua, in medie, in aproximativ 24 ore din momentul primirii comenzii din partea clientului, in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, MONITORIZAREA GLICEMIEI va informa Clientul telefonic sau prin E-mail, fara nicio obligatie ulterioara a MONITORIZARII GLICEMIEI fata de Client si fara ca acesta (Clientul) sa poata pretinde MONITORIZARII GLICEMIEI daune-interese.
  3. Clientul poate renunta la comanda, in scris, doar in cazul comenzilor de stoc.
  4. Pentru comenzile speciale, MONITORIZAREA GLICEMIEI va percepe clientului un avans de garantare a bonitatii sub forma de garantie comerciala, stabilit de comun acord cu clientul, si consemnat prin emiterea unei facturi avans marfa catre acesta.